2011-11-10

Respekt!

Juholt kräver respekt!"Behandlar de inte Socialdemokraterna med respekt kan de köra programmen utan oss" säger Juholt om SVT i en intervju med SR, till synes fortfarande trumpen över att han inte själv fick välja var i studion han skulle stå under partiledardebatten.

Juholt å sin sida tycker uppenbarligen det är att visa väljarna respekt, när någon med en årslön på 1,8 miljoner kr dessutom lyfter 80 000 kr om året i bostadsbidrag på väljarnas bekostnad. Det kan förstås tänkas att en och annan väljare tänker någonting i stil med att "behandlar inte Socialdemokraterna mig med respekt kan de försöka vinna valet utan min röst".

2 kommentarer:

 1. Din kritik mot att Juholt fått bostadsbidrag är lika rättvis som att kritisera Reinfeldt för att han bor gratis i ett palats. Båda har följt reglerna. Juholt fyllde i blanketten rätt och skickade in en avi där både hans och sambons namn stod. Det frågades aldrig om han bodde ensam i lägenheten och avin visade tydligt att han inte gjorde det.

  SvaraRadera
 2. Det är en stor skillnad. Reinfeldt ville inte ens bo i Sagerska, men som statsminister förväntas man göra det, och säkerheten är av hög betydelse i sammanhanget.

  Juhult däremot lät skattebetalarna betala för sin sambos boende, kräver ingen större tankeverksamhet för att inse att det knappast var meningen. Att sedan lyfta 80 000 om året (utöver en månadslön på närmare 150 000) i bostadsbidrag och samtidigt slå på stora trumman och tala bombastiskt om solidaritet är bara rent hyckleri och girighet. Politiker som inte lever som de lär har jag noll förtroende för. Och det är inte som att jag inte kritiserat den nuvarande regeringen heller.

  Därmed inte sagt att detta var begränsat till Juholt eller socialdemokraterna...

  SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycklighet. Kommentarer löper stor risk att hamna i papperskorgen om de är sossiga, hätska, foliehattiga, besserwissriga, vilseledande, överdrivet långa, trollande eller faktamässigt tveksamma.

Gå ur PKU-registret innan det är för sent!

Regeringen vill göra PKU-registret – i vilket de flesta svenskar födda 1975 eller senares DNA finns lagrat – tillgängligt för polisen. Du har fortfarande möjligheten att gå ur detta register, vilket du också bör göra:

 • För att du under en vanlig dag lämnar spår av ditt DNA över stora områden, inklusive på platser där brott senare kan begås.
 • För att din kropp och ditt DNA tillhör dig, inte staten.
 • För att din uppfattning om vad som bör vara lagligt respektive olagligt förmodligen emellanåt skiljer sig markant från statens.
 • För att du är oskyldig tills motsatsen bevisats, inte det omvända.
 • För att register alltid kommer att missbrukas.
Använd denna blankett för att skydda ditt eget DNA och denna blankett för att skydda dina barns.