2014-03-03

Reinfeldt & Sudetenland

Jag trodde aldrig att jag skulle hålla med Wilhelm Agrell om någonting. Men när Agrell i hårda ordalag kritiserar Fredriks Reinfeldts "förståelse" för att Ryssland invaderar Ukraina som straff för man avsatt en korrupt Moskvamarionett, kunde jag inte vara mer ense med honom.

All heder till Agrell för den hårda kritiken av en statsminister som tycks ha köpt Putins propaganda med hull och hår. Reinfeldts förståelse för tyskarna i Sudetenlands ryssarna på Krims oro har ännu en gång gjort det tragiskt klart att den nymoderata ideologin har utvecklats till någonting som idag saknar varje uns av trovärdighet.
SvD1, SvD2, SvD3, SvD4, SvD5, SvD6, SvD7, SvD8, SvD9, SvD10, DN1, DN2, DN3, DN4, DN5, DN6, DN7, DN8, DN9, DN10,

3 kommentarer:

  1. Han tar ju det här med "förståelse" och empati till helt nya vidder den käre Reinfeldt. Det var ju tidigare folk som reagerade emot hans förståelse av de som attackerade SD anhängare.

    SvaraRadera
  2. Jadu... Synd bara att han inte har lite "förståelse" för moderatpolitik, anständighet och sunt förnuft också.

    SvaraRadera
  3. Jag anser att Ukraina blivit utsatt för en kupp och denna folkrörelse för frihet på torget i Kiev har blivit infiltrerade av andra grupper. Nu sitter en hastigt tillsatt president (ej lagligt tillsatt)som är USA,s man. Även Bildt arbetar för USA. Självklart går Putin in och förstärker "sitt" område. Därmed inte sagt att Ryssland under Putin inte är korrupt och media mörklägger. Det är mycket historia som behöver komma fram för att man ska förstå detta bättre.

    SvaraRadera

Kommentarsfältet modereras med varierande regelbundenhet och ett stort mått av godtycke. Kommentarer löper stor risk att gå direkt ned i papperskorgen om de är sossiga, progressiva, grötmyndiga, ignoranta, deprimerande förutsägbara, överdrivet långa eller trollande. Blogginnehavaren är fullständigt ointresserad av debatt med personer som förfäktar förkastliga ståndpunkter. Kommentarer i vilka direkta felaktigheter framförs kommer i regel inte publiceras, såvida inte blogginnehavaren råkar ha lust att lägga tid på att skriva ett dräpande svar.